Dorwest - naravna prehranska dopolnila

Domov  . O nas  .  Trgovine  .  Povezave

 
 


 Naša ponudba  


ZA ZDRAVJE PSOV in MAČK

VSE ZA NEGO

KOMPLETI IZDELKOV

AKCIJA


 Problemi in rešitve NOVOKoža in dlakaMotnje prehranjevanjaProblemi z gibanjemProblemi urinalnega sistemaProblemi prebavnega sistemaGonitev, brejost in kotenjeUstna votlinaPrestrašenost / hiperaktivnostOstali problemi

 

 Novice


 Prijava
Up.ime:
Geslo:
Pozabljeno geslo?> Navodila za naročanje

> Mediji o nas

> Arhiv novic

> Pogoji poslovanja


  
 

 

 

 

Mediji o nas 

Na tej strani boste dobili vse povezave na članke in prispevke o zeliščnih prehranskih dopolnilih Dorwest Herbs.

Z velikim veseljem in zadovoljstvom sodelujemo s čudovito ekipo ustvarjalcev oddaje 4 TAČKE in nekaj naših oglasov, si lahko ogledate tudi tu.

Vse za zdravo vzrejo, je bil prispevek o dveh leglih nemških bokserjih iz Novega mesta. Hvala za sodelovanje psarni Suum Cuique.

Nekaj slikovnega utrinka:

Tu si lahko ogledate naš oglas o izdelkih za zdravo vzrejo:

http://www.shrani.si/?U/RD/2GXlvFcj/dorwest-2.wmv

 

Vesna Terzič pa je takole opisala svojo izkušnjo z našimi izdelki (povzeto in objavljeno na straneh foruma Mojpes.net - marec 2009):

Sem vzrediteljica **. V lanskem letu sem se pri vzreji srečala s problemom, ki mu nisem bila kos. Imam 2 psički. Starejša je imela dominantno vlogo pred mlajšo in se je seveda posledično pokazal s tem tudi hormonalni disbalans pri mlajši psički. Parili smo jo prvič v Insbrucku. Na pot smo se odpravili z narejenim brisom in progesteronom. Kljub vsemu narejenemu, je psička ostala prazna.

Ko je prišla naslednja gonitev, smo jo skušali spariti doma. Doma imamo izkušenega samca, toda njegov nos nam je povedal vse. Ni in ni prav dišala. Hormonski testi so kazali neverjetne oscilacije progesterona. Hormonsko neravnovesje. Bili smo zelo žalostni, da naša Ana ne bo imela mladičev.

Kmalu za tem sem zasledila Dorwestove izdelke. Prijazna svetovalka Vesna mi je pripravila predgonitveno terapijo, da se hormoni umirijo in nato še terapijo tik in med paritvijo.

SEDAJ SMO SREČNI IN PRIČAKUJEMO PRVE MLADIČKE OD NAŠE ANE SUUM CUIQUE.

Hvala Vesni in hvala Dorwestu, da mi je omogočil prve potomce od Suum Cuique samičke , kateri bodo ponosno nosili še naprej svoj priimek Suum Cuique.

TOPLO vam priporočam njihove naravne izdelke.

Lp, Vesna in **bokserji.


NULTA - izdelava spletnih strani Vse pravice pridržane - ADMIN

  Domov   |   O nas   |   Trgovine   |   Povezave   |   Sitemap